Jdi na obsah Jdi na menu

I love you

10. 4. 2013
I love you
 

sasuke-a-naruto-pod-sakurami.jpg

 
Byl krásný sluneční den šel jsem se projít do parku nedaleko od mého domu. Měl jsem ještě pár hodin než půjdu na svou brigádu v kavárně.
Právě jsem šel kolem jezírka a zapřemýšlel jsem se. Mám ho rád, ale co jsem slyšel, že má na každou noc někoho jiného a je mu jedno jestli je to holka nebo kluk. Vážně se mi líbí a troufám si i říct že jsem se do něj i zamiloval jenže on ani neví že existuju. Pokaždé když mu chci něco říct nedokážu to, ten jeho ledový pohled mě vždycky dostane do kolen je prostě úžasný. Jenže pořád je tu hlavní problém on ani neví že existuju, Pokaždé když přijde do kavárny požádám spolupracovníka aby ho šel obsloužit já bych ze sebe nevydal ani hlásku.
Najednou mě z přemýšlení vytrhlo náhlé zakřupání větvičky otočím se směrem odkud to přišlo a nemůžu uvěřit tomu kdo za mou stojí. Byl to on ten on kterém každý den přemýšlím a nemůžu ho dostat z hlavy ten, který se mi dostal tak hluboko pod kůži.
Najednou mi z pusy vyklouzlo jen jedno jediné slůvko a to jeho jméno Sasuke. Okamžitě si dám ruku před pusu asi jsem si myslel že tím dokážu to slovo vrátit do úst a spolknout ho, ale bohužel to se mi nepodařilo. Podíval se na mě tím uhrančivým pohledem a vyslovil slova která mi tak trhají srdce na kusy. My se známe. Zvedne jedno obočí a pořád se dívá tím svým neměnícím se pohledem.
 

 

Jenže já už jsem to nevydržel a vykřikl jsem. Ano my se známe už několik měsíců ty hlupáku. Pokaždé když si přišel do kavárny tak jsem tě obsloužil jenomže ty jsi si mě ani jednou nevšiml tak jsem potom poslal někoho jiného aby tě obsloužil. Spíš přece s každým a je ti jedno jakého je pohlaví tak proč si o mě nezavadil ani okem to jsem tak ošklivý. Pak si, ale uvědomím co jsem provedl a začnu couvat. Chci utéct to jediné my hrálo v hlavě a neustále se opakovala. Otočil jsem se a začal jsem utíkat běžel jsem až domů rychle jsem odemkl dveře a běžel jsem do pokoje. Nemohl jsem uvěřit tomu co jsem mu všechno řekl. Bože můj co si teď o mě bude myslet. Teď se o mě už rozhodně nebude zajímat vůbec. Nechci jít na svou brigádu kde ho nejspíš potkám a on se mi bude vysmívat. Cítil jsem se hrozně nemohl jsem uvěřit tomu co jsem mu tam řekl, ale je toho na mě moc já se do něj prostě zamiloval to je to takový hřích do někoho se zamilovat. Půjdu si lehnou abych si aspoň odpočinul než půjdu na tu brigádu kam se mi opravdu nechce. Nevím jak se mám zachovat jestli tam přijde.

 


 
 

 

Nechápal jsem co to mělo znamenat samozřejmě že jsem si ho pamatoval a také jsem si všiml že po mě pořád pokukuje, ale nečekal jsem že by mi řekl tohle asi musí být vážně hodně na dně když tohle řekl. Začal jsem uvažovat o tom že zítra půjdu do té kavárny a pokusím se s ním promluvit. Popravdě se mi líbil byl hezký a roztomilý prostě ten typ co je vždycky dole, ale nevím jestli bych sním mohl něco mít. Já nikdy žádný dlouhý vztah neměl prostě to bylo jen na jednu noc a víc nic. Nikdy jsem ani nepřemýšlel nad tím že bych nějaký takový vztah mohl mýt. Zítra půjdu do té kavárny a půjdu si sním promluvit. Teď půjdu domů a zítra tam zajdu a promluvím sním a uvidím co se z toho vyvine.

 


 
Další den...
Měl jsem směnu až od 12 hodin takže jsem měl ještě hodně času. Šel jsem si udělat snídani a sprchu, podíval jsem se na televizi a šel se nachystat do práce. Bylo půl 12 a já jsem stál před kavárnou, ve které pracuji přemáhal jsem se abych vůbec vešel dovnitř, ale musel jsem nemohl jsem si dovolit tu práci z tratit. Vešel jsem dovnitř a šel jsem do prostorů pro zaměstnance. Převlékl jsem se a šel jsem za mým spolupracovníkem Shikamarem.
Ahoj Shikamaru.
 

 

Ahoj Naruto, co je ti vypadáš nějak sklesle.

 

 

 

To to jde až tak poznat. Víš včera jsem byl v parku a potkal jsem tam Sasukeho a řekl jsem mu že se mi líbí nebo jsem mu to spíš naznačil. Nevím co mám dělat jestli sem přijde bojím se že se mi vysměje do očí.

 

 

 

No to je dost špatné Sasuke by toho podle mého byl i schopen podle toho co jsem zaslechl. Jestli sem přijde tak ho půjdu obsloužit já a ty si ho nevšímej.

 

 

 

Moc děkuju Shikamaru moc mi tím pomůžeš nemohl bych se mu ani podívat do očí pochybuji že bych dokázal jen promluvit.

 

 

 

To je v pohodě, ale teď jsi už na plac ať práce nestojí a ať na nás zase nevyletí šéf.

 

 

 

Jo jasně už jdu. Práce ubíhala rychle a blížila se třetí hodina a já byl rád že se tu Sasuke neukázal, ale neradoval jsem se dlouho. O čtvrt na 4 se otevřely dveře a v nich nestál nikdo jiný než on. Najednou jsem nevěděl co mám dělat, ale když jsem se podíval do jeho obličeje tak to vypadalo že někoho hledá a neměl sebou ani ty své kamarády bylo to zvláštní. V tom k němu přistoupil Shikamaru a požádal ho ať si de sednout k volnému stolu, ale on ho nevnímal a rozešel se přímo ke mně nevěděl jsem co mám dělat a začal jsem panikařit. Přišel až přímo ke mně a promluvil na mě. Pojď se mnou chci si s tebou promluvit. Prvně jsem to nemohl najít mezi všemi těmi lidmi, ale pak jsem ho zahlédl u pultu rozešel jsem se k němu šlo na něm poznat že neví co má dělat a že je nervózní.

 

 

 

První jsem nechápal, ale přikývl jsem byl jsem zvědaví co mi chce říct a tak jsem šli do prostorů pro zaměstnance.

 

Chci si s tebou promluvit o tom včerejšku v parku. Já popravdě jsem si tě všiml už dávno a líbíš se mi, ale já nejsem moc na trvalý vztahy a nechtěl bych ti ublížit. Popravdě se mi líbíš, ale vím že bych tě zklamal. Věděl jsem že toho možná budu litovat když mu to řeknu, ale musel jsem to zkusit třeba zrovna on mi pomůže zapomenout na mou minulost třeba zrovna on mě zachrání od té samoty.

Musel jsem první strávit všechny ty informace, ale nevěděl jsem co mám na to říct musel jsem něco říct nechci aby si myslel že jsem úplný idiot.Tak proč se o to alespoň nepokusíš, když se nikdy nepokusíš být s někým déle než jednu noc tak se to nikdy nezmění a pořád to bude ten stejný koloběh. Když se o to alespoň pokusíš… Pak už jsem ale nevěděl co mám ještě říct tak jsem radši mlčel. Jsem opravdu zvědavý co mi řekne. Bože on je tak sladký, když přemýšlí Naruto no tak soustřeď se. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Riri-chan - jsi báječná♥♥♥♥♥♥

30. 1. 2015 17:36

skvělá povídka...moc se mi líbí...dávej si hlavně pozor na čárky abys nespojovala věty, které od sebe mají mít prostor :)...prosím udělej pokračování :)