Jdi na obsah Jdi na menu

Vrátil se - SasuNaru

22. 4. 2012

Chtěl jsem skoncovat se svým životem, ale stalo se toto:

 

Náhle přiběhl mladík s černými vlasy a očima černýma jako noc. Křičel na chlapce, který se chystal na smrt, který chtěl skočit dolů z útesu, aby se zbavil bolesti, která ho tak ničí. Řekl si: ukončím to!!! Zrovna, když se chystal skočit uslyšel výkřik. Byla to slova plná lásky a strachu, který z těch úst slyšel poznal co je to za člověka, který na něj volá a křičí, aby to nebělal. Poznal ho člověka, kterého miluje, který odešel za pomstou a jej tu nechal samotného.

 

°°°

 

Někdo ovinul kolem jeho pasu ruce. Poznával to obětí tu hřejivou náruč. Chtěl se otočit a podívat se na něj jestli je to opravdu on nebo se mu to jen zdá, ale byl tak slabí týdny pořádně nespal moc toho nesnědl tak čemu se divit. Poslední co řekl než omdlel bylo: Sasuke.

Černovlásek vzal Naruto do vesnice, aby ho tam v nemocnici ošetřily.

 

°°°

Druhý den se Naruto probral a cítil zátěž na své ruce. Podíval se na svou ruku a usmál se. Na ruce mu ležel Sasuke trochu s ním zatřepal, aby se probral hned nato se na něj dívala nádherná černá očka.

Dobré ráno.

Dobré, jak se cítíš.

Bylo to i horší.

Doktoři říkaly že si tě tu nechají ještě den na pozorování.

Dobře. Mimochodem proč si se vrátil? Co tvá pomsta?

Když jsem odešel začal jsem si uvědomovat, že mi chybíš, ale víc než přítel, uvědomil jsem si že jsem se do tebe zamiloval. Proto jsem se vrátil. A bratra můžu zabít při nějaké misi.

Miluji tě Naruto …. Miluji tě Sasuke.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář